THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

24 January 2012

GREEN

Green??
knp dgn green???
haa msti korg trpikir2 kan knp entri aku yg ni kna mngena dgn green kan???
heee saja mnggedik..xbole ke???ceittttt! -,-'

firstly,hari ke hari,taun ke taun,jam ke jam,cer korg tgok kt blog ni pnya gamba2 yg aku post!
its all about GREEN rite???lawakkkk..
dalam sedar xsedar sume yg aku pakai,sume yg aku guna, SEMUANYA kena mngena dgn HIJAU kan??

heeee xpela...mgkin dalam aku sedar xsedar,aku ni PENCINTA alam FLORA kot..haha
but,green is nice what...smooth je tp nmpak garang kan??auuummmm!

2ndly,nk cecite anywhere places that i've vsit,msti ak nmpak GREEN je yg menawan...
cer korg,bile 1-1nya kaler yg korg suke tuh,msti mana2 tmpat korg pegi,korg nmpak that kaler je yg menawan rite??
same wth me lahh!
kalo x,xde la namanya dok ruma sukan hijau masa skolah!hahhhaha

okay2 msti korg letih tgok entri yg aku merepek2 nih kan..
actually,aku xpenat pon dok bebel2 ni..
sbb apa???
sbb sape yg kenal aku,dorg memg tau aku ni kuat BEBEL! mcm bedah POTPET plak..hahahha
i LOikeeeeee -,-'

lastly,thanx sbb visit page aku ni yg banyak sgt aku bebelkan ni...kalo ada pape nk tanya ke,nak bebel kt aku balik ke,put ur comment at my CBOX okay dear..papai have a nice day guys...
asssalammualikum..

wishing2 time.

okay first of all nk cite skrg musim raya cina an3??/hahha
dh lewat kan rasanya??hahaha
tp xpela...kata 1malaysia,xkesah lah lambat ke cepat ke asalkan setiap agama tu sambut perayaan die kan2???
by the way,GONG XI FAT CAI to alls chinese lam malaysia ni..
terdetik nk update entri ni dengan mende comel ni...
sebabnya tngah cuti kan...
yang aku dpat cuti just 4 hari je..walaupon sikit,even xdpat balik johor,xdapat balik pahang,
aku tetap setia kat subang.
xpe,mngkin xde rezeki nak balik kampung bercuti ngn family,tp aku dpat brcuti dengan adik aku...

siap dapat angpao lagi okay dri adik aku...
so,please2 jangan jealous at me okay bebeh!
look at yourself 1st okay,then u can look at oyhers pple..heee -,-


btw,aku baru balik ostel ptg ni...kesian kan???
nk dijadikan cite,mlam tdi la si MR. aku tuh msg im last mnit kata xdpat amik aku..
then???apa reaksi aku??
haa reaksi nya aku majuk la...marah....sapa x marah,suh balik sendri...
balik sendiri aku bole trima lagi ,tp nak balik dengan beg aku 3 bjik???
then barang2 kperluan peribadi aku xbeli??
ble ke mcm tu??

then last2 aku msg HIM then tell him to take me away from subang..
Lastly,he take me awayyyyyy..lalalalalala

senyum ke pipi -,*
THANKS SAYANG!
thanks sebab bekorban untuk MRS. awk ni yang byk songeh.
ceit! memanjang lak ngomel2 ni.

okay2,sy akhiri sy punya entri dengan .
thanks for READING! -,-'

19 January 2012

weekend trip

okay...bermula dengan lafaz bismillah...aku memulakan entri ni dengan cite2 last week yg aku jenjalan ngah hneymadu aku ler...
nk tau kmana ktorg jenjalan???
yeahhh pegi MYVI club convoi ke sepang F1 circuit......
nothing special..just wanna update dis blog jerp..
xsalah kan..huhuhuhu

just wanna sharing...
this i post some of d pic okay ;)

 mine..
the owner dis blog..

 THE CLUB of MYVI EXTREME..
his my everything.. ;)

07 January 2012

sepetang di hostel

salam hujung minggu dan salam mesra.. ;)
agak lama membiarkan entri yg xdi update ni kan..
dah tiba masa arini nk update sbb apa??
haa sbb boring sgt2..
broing sb pe lak??sbbnya dok kat ostel ni dah 3hri....
hai lahhh mna xnya...klas start mnggu dpan..yg ktorg ni dok la mlangok kt ostel ni haa...nk bjalan lak xtau nak bjalan kmana kan..

so,jalan trbaik dok uma je dgn kawan2..hbskan masa dpan TV,dpan LAPPY, dpan DINDING,dpan kerusi..
hahahha bpa banyak dpan la kan...
mmg ni entri yg tah ppe la kn ak update...no idea beb..
ni pon melapa dan bosan tgok konsert ulang tayang taun baru..hummm

no komen la kan....en.milo sy ajak kua mlam ni lpak geng myvi,tp xkn la ak nk g even ak xknal dorg kan??
mlas lah...so,wat hal sndri jerk..hummm
adoiiyaiiii  =,='